Program


fuego bordado

fuego bordado

A flamenco akárcsak maga a tűz. Benne a dallam, a mozdulat, a pergő ritmus, a különféle kultúrákból érkező hatások, a zene és tánc egybefonódásában összeérő szándék, a perc öröme, mint megannyi apró öltés, veretes dísz, finom motívum.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 12. szombat, 19:00

fuego bordado
FLAMENCO FUSIÓN HÚNGARO MEXICANO

Egy mindent átható energia, erő és akarat, az érzelmek szabad folyása, egy megállíthatatlan közlésvágy, egy több száz éve viruló tradíció. A flamenco akárcsak maga a tűz. Benne a dallam, a mozdulat, a pergő ritmus, a különféle kultúrákból érkező hatások, a zene és tánc egybefonódásában összeérő szándék, a perc öröme, mint megannyi apró öltés, veretes dísz, finom motívum. Így talál egymásra a Karib tenger mellől érkező flamenco jazz ringató, máskor pergő szenvedélyessége és a magyar roma flamenco fúzió keserédes varázsa.

A FUEGO BORDADO a mexikói ZAMAPAAX kiváló zenészei, Fernando Soto González gitárművész és Angel Ramos Magaña ütőhangszeres, valamint a DE COBRE nemzetközi projektn ek két tagja, Keck Mária és Böröcz Petra találkozása révén jött létre. A négy résztvevő zenél, énekel, táncol, zenei dialógusokban fonódik össze a színpadon, követve a flamenco és a jazz improvizatív nyelvének sodrását, ezzel teremtve egy friss, áramló, fe szes és izgalmas élményt egymásnak és a közönségnek egyaránt.

Felállás
Keck Mária - ének, tánc
Böröcz Petra - tánc
Fernando Soto Gonzáles - gitár
Angel Ramos Magaña - cajón

(KÖSZÖNJÜK, HA TÁMOGATÓJEGY VÁSÁRLÁSÁVAL HOZZÁJÁRULNAK A MEXIKÓI ZENÉSZEK UTAZTATÁSÁHOZ!)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!